Psykoterapia

Yksilöpsykoterapia, perhepsykoterapia ja paripsykoterapia Hämeenlinnassa.

Olen Antti Jurvanen ja olen ehtinyt jo tehdä pitkän uran terveydenhuollon eri sektoreilla. Psykoterapeutin työn taustaksi minulla on perheterapia (ET) koulutus ja sen lisäksi ratkaisukeskeinen yksilöterapia koulutus.

Mutta aikaisemmassa elämässä olen työskennellyt myös sairaanhoitajana ja terveydenhoitajana mm. ambulanssissa, leikkaussalissa, ikäihmisten kuntoutusyksikössä ja työterveyshuollossa. Psykiatriselle puolelle siirryin Hämeenlinnaan muuton myötä 90-luvun alkupuolella. Olen ollut kymmenisen vuotta töissä psykiatrisilla osastoilla ja sen jälkeen yli kymmenen vuotta nuorisopsykiatrian poliklinikalla tavaten nuoria (13 -24v.) lyhyissä kuin pitkissäkin terapioissa. Työnkuvaan on kuulunut vanhempien tapaamiset ja verkostotapaamiset. Työni myötä olen saanut kouluttautua jatkuvasti lisää ja se on mahdollistanut monen muunkin viitekehyksen mukaan ottamista terapiaan.

Käytän laajasti eri suuntausten hyviä ominaisuuksia terapiaa tehdessäni ja mukaan on tarttunut kognitiiviset ja käyttäytymisterapeuttiset työskentelytavat. Mielellään käytän myös skeematerapian osa-alueita, esimerkiksi tunnelukkojen havaitsemista, terapian sisällössä. Rinnakkain psyykkisten asioiden kanssa kulkevat kehoon ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvät asiat, joihin liitän myös stressinhallinnan.

Hyvään kohtaamiseen kuuluu turvallisuus, tasavertaisuus, toisen kunnioitus ja hyvä vuorovaikutussuhde, johon voi kuulua myös sopivaa huumoria.

Antti Jurvanen

Psykoterapeutti
p. 050 553 8546

(Jätä soittopyyntö tekstiviestillä tai sähköpostitse)