Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Kesällä Teema-Asahiin Ahvenistolle!

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi-terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi ja se perustuukin fysioterapian kaltaisiin liikkeisiin, jossa koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin hyödyntäen ihmisen luontaista hengitystä.

Ryhmä kokoontuu kesällä neljä kertaa joka kuun viimeisenä sunnuntaina klo 17.00. Päivämäärät ovat 26.5., 30.6., 28.7. ja 25.8. Kesto n. 1h. Kohtaamispaikkana Ahveniston kodan vierusta.

Jokaisella kerralla on oma teemansa ja painopisteensä:

26.5. Niska-hartia

30.6. Selkä-jalat

28.7. Tasapaino

25.8. Hengitys ja virtaavuus

Ryhmän ohjaajana toimii fysioterapeutti ja Asahi health® lisenssiohjaaja                           Michaela Härke-Martikainen, puh. 045 114 0980.

Asahi-passi maksaa 10€. Se kattaa kaikki neljä kertaa, ja sen voi ostaa ennakkoon Tasapainoklinikalta tai ensimmäisellä kerralla 26.5. Ahvenistolla. Sen jälkeen hinta paikan päällä on 5€/kerta käteisellä. Tulethan ajoissa paikalla, jotta saamme maksun suoritettua ennen Asahin alkua. Väljät ja joustavat vaatteet ja mahdollisimman ohutpohjaiset kengät jalkaan. (Huomio säänmukainen varustus.)