Tilat ja pysäköinti

TILAT JA PYSÄKÖINTI

Esteetön toimitila sijaitsee katutasossa Hämeenlinnan keskustassa osoitteessa Birger Jaarlin katu 25. Liiketila on monelle hämeenlinnalaiselle entuudestaan tuttu Alkon myymälän ja Pekan Akvaarion ajoilta. Matkaa kauppatorilta on noin 200 metriä. Kulman takana on bussipysäkki.

Vammaisen pysäköintiluvalla voi auton pysäköidä aivan ulko-oven eteen. Saattoliikennettä varten edessä olevat parkkipaikat ovat 30 minuutin kiekkopaikkoja. Lähistöllä on lisäksi ilmaisia kahden tunnin kiekkopaikkoja sekä maksullisia parkkipaikkoja. Pienen kävelymatkan päässä on Kaivoparkki (Kaivokatu 13).

Harjoitussali:

Tasapainoklinikan harjoitussalissa on suomalaiset HUR-kuntosalilaitteet, jotka toimivat paineilmalla. Ne soveltuvat erinomaisesti ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Laitteisiin on helppo mennä ja tulla pois. Fysioterapeutin ohjauksessa tapahtuva käyttö on turvallista ja tehokasta.

Harjoitussalilla on jalkaprässi, lonkan lähennys-loitonnus-laite, vetolaite monipuoliseen harjoitteluun, kävelymatto tukevilla turvakaiteilla, esteetön kuntopyörä, crosstrainer, porrasharjoittelu, nojapuut, puolapuut, korkeussäädettävä leveä taso makuulla tehtäviä harjoituksia varten sekä paljon erilaisia pienvälineitä (mm. kuminauha, tasapainotyynyjä, jumppakeppi, käsipainoja, palloja).

Odotustila ja esteetön wc asiakkaille:

Odotustilassa on tarjolla kahvia ja teetä sekä mielenkiintoista luettavaa asiakkaille ja heidän saattajilleen (mm. Hämeen Sanomat, ristikkolehtiä, aikakauslehtiä, paikallisten yhdistysten esitteitä). Tilasta löytyy myös asiakaspalautelaatikko. Esteetön wc asiakkaille on odotustilan vieressä.

Hoitohuoneet:

Tasapainoklinikalla on viisi hoitohuonetta.